Home     News     Pub Quiz     Clubs     Foto's     Gastenboek     Links     Contact    

  News & Events

Holy Cow's pubquiz
dinsdag 7 maart


   
Holy Cow's pubquiz
dinsdag 7 maartWAT IS DE HOLY COW'S PUBQUIZ?

De Holy Cow's pubquiz bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s van o.a. beroemdheden en nog veel meer. Je kan individueel meespelen maar het is natuurlijk nog veel leuker als je samen met vrienden, kennissen of collega’s een team vormt (max. 5 personen).

 

HOE WERKT HET PRECIES?

De vragen worden per ronde gesteld door een quiz master. Ieder team ontvangt een set antwoordformulieren waarop men de antwoorden kan invullen. Na iedere ronde dient het antwoordformulier van de desbetreffende ronde te worden ingeleverd, zodat deze de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken. Eén van de hoogtepunten van iedere Holy Cow's pubquiz is de audio ronde. Hierin worden de spelers getest op hun muzikale kennis van hits uit de afgelopen 40 jaar, film fragmenten en andere audiotieve uitdagingen.


WAT VALT ER TE WINNEN?

Naast de roem op de avond zelf. De winnende teams ontvangen in ieder geval een prijs die door de pub of bar beschikbaar wordt gesteld.


WAT KOST HET OM MEE TE SPELEN?

Meespelen in de quiz kost slechts 10 euro per team. Voor dit lage bedrag wordt je ca. 2 uur geëntertaind!  Aanvang 20.30 uur  

Het pubquiz team!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © Rockcafe The Holy Cow 2005
Website by The Cre8ion.Lab - Schijndel